Modrá linka | MOTD

Po dlouhatánské době přicházím se starým dobrým MOTD článkem, ve kterém vám ukážu, čím jsem na fotkách nalíčená. V podstatě jde o výčet produktů s mým komentářem 😀

Vim, že tenhle zázrak všichni už leta používáte a milujete, ale já se k němu dostala až teď. Mluvim o Catrice HD Liquid Coverage makeupu. Mám ho v odstínu Sand beige, který mi na léto krásně sedne. Opravdu jsem z něj nadšená, za mě je to top makeup z drogérie a v pohodě se vyrovná i mým dražším makeupům od high end značek. Na korekci stále ráda používám Catrice Camouflage v kombinaci se zeleným a lososovým korektorem z Allround Concealer paletky na barevnou korekci. Mým dlouholetým parťákem je Stay matte pudr od Rimmel, který používám snad od samých začátků mého blogování. Tvář jsem vykonturovala tmavým pudrem z konturovací paletky od Pupy a líčka hodila do růžova pomocí Zoeva Pink Spectrum paletky. To je můj čerstvý přírůstek. Už dlouho ráda používám verzi Coral spectrum a teď jsem jí pořídila ještě růžovou sestru. Jestli sháníte kvalitní a ne příliš drahý rozjasňovač, určitě jděte do toho od Sephory. Dělá se ve dvou odstínech, já mám odstín Natural glow a zbožňuju ho.

 Na oční víčka jsem nanesla bázi Proof It! od Nyxu, kterou jsem si koupila na vaše doporučení. Zatim se zdá být moc dobrá. Menší paletka očních stínů od theBalm je tam jen kvůli matnému tělovému stínu. Zbytek stínů už jsem vytvořila pouze s Morphe X Jaclyn Hill paletkou, kterou teď používám neustále a nemůžu si jí vynachválit. Jediné, co jí za mě chybí, je matný tělový stín. Tak si ho beru z jiné paletky. Vrchní víčko je laděné do neutrálních odstínů a na spodní linku jsem přidala kromě tmavě hnědé ještě tu nádhernou tmavě modrou, kterou v paletce prostě nemůžete přehlédnout. Tu jsem nakonec ještě podpořila modrou tužkou na oči od Rimmelu na vnitřní lince.

Opět na vaše doporučení a doporučení mnoha mých kolegyň blogerek jsem objevila Nyx Epic Ink liner. Je to tekutá linka ve fixe a je prostě božská. Nádherně černá a skvěle se s ní pracuje. Žádnou lepší jsem zatim nevyzkoušela. Na řasách mám They`re real od Benefitu. Je to skvělá řasenka, jsem s ní moc spokojená, ale nejsem si úplně jistá, jestli stojí za ty peníze. Mám některé řasenky z drogérie, které jí doženou, možná i předeženou. Rty jsem chtěla barevně sladit s neutrálními stíny na vrchním víčku. K tomu mi skvěle posloužila rtěnka Dermacol Matte Mania v odstínu č. 12.

Kdyby někoho zajímaly náušnice, tak jsou z H&M 😉