Můj neminimalistický plán

Letos jsem se rozhodla, že si udělám radost a pořídim si více bund a kabátů. Je to celkem neobvyklý předsevzetí v dnešní době, kdy vládne minimalismus a všichni si naopak slibují, že budou nakupovat míň, ale já si holt vždycky musim vymyslet něco extra. 😀

Já to mám totiž každý rok stejně. V létě mě móda baví, neustále vymýšlim nový outfity a užívám si to. Ještě mě to lehce drží přes podzim, ale v zimě mě to úplně přejde. Sice můžu vymýšlet outfity, ale když přes ně hodit ten svůj jeden kabát, nebo jednu bundu, tak je mi to stejně k ničemu. Tak vždycky zimu přečkám bez outfit postů a v neustále se opakujícim nudnym oblečení. A letos jsem si řekla, že na to prostě kašlu. Sice mě to bude stát nějaký peníze a v létě, až budu ty věci zazimovávat, tak budu nadávat, ale to mě neodradí. Je to možná povrchní, ale mě móda baví a to, jak jsem oblečená má velký vliv na mojí náladu a na to, jak si danou sezónu užívám.

No a tohle je můj nejnovější přírůstek. Oversized kabát ve “flanelka” stylu, který už jsme měla na wishlistu nějakou dobu. Chvíli trvalo, než jsme našla přesně ten, který odpovídal mojí představě, ale podařílo se. Jsem z něj nadšená. Je krásnej a překvapivě i celkem teplej. Na mínusový teploty to nebude, ty já přežívám jenom ve svym spacákovym péřovym kabátě, ale na ty lehce nadnulový teploty je to úplně v pohodě. Mírou zahřívavosti (ano, vymyslela jsem nový slovo) bych ho přírovnala ke klasickýmu vlněnými kabátu.

Kabát Bershka, čepice Pieces (Answear), džíny Topshop (Asos), boty Dr. Martens, kabelka Mango